Merestä on moneksi – Meremme tähden 2018

Etusivu / Merestä on moneksi – Meremme tähden 2018

 

Tämän vuoden Meremme tähden -tapahtuma järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun Rauman kampuksella (Merikoulu, Suojantie 2) 29.5. klo 9–16.

Tapahtuman teemana on ”Merestä on moneksi” eli tapahtumassa tuodaan monipuolisesti esille mereen liittyviä tutkimuksia, harrastuksia ja elinkeinoja. Tapahtumapaikka mahdollistaa toiminnan myös läheisessä Suojan satamassa, jonne saapuu mm. Kaljaasi Ihana sekä Finnpilotin luotsikutteri. Suojan laiturin tuntumassa hiekkakentällä on tilaa myös muulle meriaiheiselle toiminnalle. 

Tapahtuma koostuu pääasiassa lukuisista meriaiheisista toimintapisteistä ja ständeistä. Aamupäivällä tapahtuma kohdennetaan etenkin koululaisille (n. 5.–6.-luokkalaisille) ja iltapäiväosuus (klo 12-) aikuisille ja ammattiväestölle. Iltapäivällä järjestetään myös tietoiskutilaisuus, jossa keskitytään tällä kertaa haitallisiin aineisiin vesistöissä, kuten mikromuoveihin, lääkeaineisiin ja PFOS-yhdisteisiin.

Tapahtuman kanssa rinnakkain (klo 10–12) kampuksen auditoriossa järjestetään merialuesuunnittelun kutsuvierasseminaari. Merialuesuunnittelun asiantuntijoita pääsee tapaamaan iltapäivällä myös Meremme tähden -tapahtuman toimintapisteillä/ständeillä.

facebook_kuvake[4]

Suojele meitä terveisiä itämerelle 2017 rajattu

 

MT mainos 2018

VS_Ely_koulu_lv_bann_300x120px

Meri_SOMEkamppis_tulevaisuus_FINAL_vko9

Vaikuta vesiin, kerro mielipiteesi

Kuulemiset merenhoidosta 8.1.-16.2. ja vesienhoidosta 8.1.-9.7. ovat nyt käynnissä Merenhoidon tavoitteena on koko Suomen merialueen hyvä tila. Mer

H-_Uudet_Mediakirjasto_Meremme-tähden_2018_Terkut-Itämerelle-2017-rajattu-Minna-Keinänen-Toivola
Meremme tähden 2017 -tapahtumassa lähetettiin terveisiä Itämerelle.

EU flag horizontal RGB

CB logo RGB

Waterchain logo 2018

ely.logodomain.com